Felix Stroe loveşte din nou: Constanţa, fieful PSD cu cea mai mică prezenţă la vot

Recent încheiatul referendum pentru familie a venit cu rezultate dezastruoase pentru organizaţia condusă de Felix Stroe, judeţul de la malul mării înregistrând a treia cea mai slabă prezenţă la vot, 14,47%, înaintea judeţelor Harghita şi Covasna, 11,12%, respectiv 8,50% .

Dacă ultimele două au ca justificare atât componenţa religioasă a locuitorilor, majoritar catolici şi neoprotestanţi sau apartenenţa politică, UDMR fiind partidul aflat la conducerea ambelor judeţe, Constanţa nu poate avea ca argument decât lipsa de competenţă a celor care s-au ocupat de organizarea referendumulul pe plan local şi neîncrederea populaţiei în filiala judeţeană a partidului şi în arhiepiscopia condusă de controversatul IPS Teodosie.

Nu e prima oara când Felix Stroe îşi arată limitele de bun organizator. În 2014, în calitate de şef de campanie alături de senatorul pe viaţă Nicolae Moga, Stroe a pierdut alegerile prezidentiale în judeţ, candidatul PSD Victor Ponta primind cu peste 50 000 de voturi mai puţine decât contracandidatul său, Klaus Johannis.
Dacă pentru înfrângerea de atunci, Stroe şi-a înaintat demisia, rămânând simplu membru de partid, pentru cea de acum speranţele sale de a fi numit ministru al Dezvoltării par a fi din ce în ce mai îndepărtate.

Please follow and like us:

Leave a Comment