Valiza cu documente compromițătoare despre Liviu Dragnea se afla în vila lui Nicolae Badalau

Uriasul scandal al valizei cu documentele despre Liviu Dragnea si compania Teldrum, documente care au ajuns la jurnalistii de la Rise Project, este de fapt declansat de senatorul PSD Nicolae Badalau.

Este de notorietate faptul ca Badalau detinea aceste documente de la Teodor Nitulescu, fostul prefect de Teleorman si fost apropiat al lui Liviu Dragnea, cel care de altfel l-a si denuntat la DNA pe liderul PSD, in legatura cu fapte privind activitatea Teldrum. Nitulescu a fost vazut de nenumarate ori in compania lui Badalau, ba chiar a fost surprins iesind din casa baronului de Giurgiu. Mai mult, Badalau nu a facut niciodata un secret din faptul ca este in relatii de prietenie cu Nitulescu. La aceasta ora, nimeni din conducerea PSD nu mai are niciun dubiu ca ciudata spargere a casei lui Badalau este de fapt o inscenare pusa la cale de baronul de Giurgiu pentru a putea justifica aparitia valizei cu documente compromitatoare la jurnalistii de la Rise Project.

Lucrurile sunt clare, cel putin pentru Liviu Dragnea si pentru apropiatii sai din conducerea PSD, ca Nicolae Badalau si-a inscenat asa-zisul furt din vila sa, pentru a putea justifica in fata lui Dragnea si a conducerii PSD, aparitia documentelor in redactia Rise Project.

In PSD , nu mai e de mult timp un secret ca Badalau chiar se mandrea cu faptul ca il santaja pe Dragnea cu aceasta valiza cu documente, erijandu-se in fata sefului PSD in trezorierul grijuliu al “comorii din valiza lui Nitulescu”. Asa se si explica desemnarea sa ca ministru al Economiei, desi a fost un adversar al sefului PSD.

Probabil ca spectrul amenintator al numeroaselor dosarelor penale deschise la DNA pe numele sau, pe numele fiului sau ale finului sau Marian Mina, presedintele CJ Giurgiu, l-au determinat pe Badalau sa insceneze acest jaf din locuinta sa si sa arunce pe piata valiza cu documente despre Teldrum si Liviu Dragnea.

Please follow and like us:

COMMENTS

Leave a Comment