Candidatul ALDE la funcţia de primar al Constanţei, Victor Cruceru, promite vouchere pentru încălzire şi spaţii verzi

ALDE Constanta a făcut poate cea mai bună alegere prin propunerea lui Victor Cruceru ca şi candidat pentru funcţia de primar al Constanţei. Se vede astfel noua linie pe care partidul lui Tăriceanu o abordează, aceea de a se afişa cu oameni valoroşi, integraţi în societate şi fără probleme cu legea. Cruceru este un cunoscut antreprenor local şi are o bogată experienţă politică.

Oferta candidatului ALDE pentru constănţeni este una generoasă iar problema încălzirii şi a costurilor acesteia ocupă un loc central. Din acest punct de vedere, Cruceru vine cu propunerea desfiinţării sistemului de încălzire centralizat iar banii economisiţi prin eliminarea subvenţiilor vor fi folosiţi pentru acordarea unui ajutor de 3000 lei pentru familiile cu un venit de sub 6000 lei/lună, pentru achiziţionarea unui sistem alternativ de încălzire.

Cruceru atinge şi grava problemă a spaţiilor verzi din Constanţa, propunând ca platforma pe care functionează azi falimentarul CET să fie dezafectată şi în locul ei să fie amenajat un parc pentru locuitorii oraşului iar cele 172 de puncte termice ale RADET vor fi transformate în parcări supraetajate sau, după caz, demolate şi transformate în zone verzi, locuri de joacă sau parcări.

De asemenea Victor Cruceru atrage atenţia asupra lipsei unui spital al municipiului şi necesitatea existenţei unuia doar pentru locuitorii oraşului, eficientizându-se astfel actul medical.

 

Please follow and like us:

COMMENTS

Leave a Comment