SONDAJ Eforie a decis ! Robert Şerban e în cădere liberă

În urma propriului sondaj efectuat printre cetăţenii oraşului, corelat cu sinteza sondajelor furnizate de partidele politice din Eforie, s-a putut configura o intenţie clară de vot pentru alegerile locale din 27 septembrie.

Astfel, locuitorii oraşului Eforie îl creditează pe primul loc pe primarul în funcţie cu 26,3%, aflat în cădere accelerată de la 46 %, cât a obţinut în urmă cu 4 ani, urmat la mică distanţă de Gigi Chiru, cu 25,7% după o campanie foarte bună şi în creştere explozivă, Virginia Uzun, 24,2 %, cu o creştere constantă, după care vine un pluton condus de Ionuţ Anghel, şi el foarte bine cotat.

Amintim că Robert Şerban este deja trimis în judecată pentru fapte de corupţie, mai are alte numeroase sesizări penale pentru tot felul de matrapazlâcuri cu bani publici şi va trebui să explice alegătorilor de ce a tergiversat până la împlinirea termenului de prescripţie recuperarea unor sume uriaşe de bani către bugetul local.

Deasemenea, mai trebuie să dea explicaţii pentru brusca sa bunăstare, de la o garsonieră confort redus trecând la vile în Bucureşti şi în Agigea, achiziţionate pe numele sorei sale, terenuri, maşini de lux şi hoteluri cumpărate pe firmele soţiei sau cherhanale luate pe numele rudelor lui Dan Bogdan, cel care i-a administrat afacerea ilegală cu tarabele şi locurile de parcare din perioada 2009-2012, afacere de pe urma căreia lui Şerban i-au rămas peste 1 300 000 de euro, bani care trebuiau să ajungă la bugetul local.

Mai trebuie să explice primarul pentru încă patru zile, Robert Şerban, şi de ce a semnat situaţii de lucrări false şi cum toate lucrările de milioane de euro au ajuns pe mâna unor colegi de partid, a naşului său de cununie sau a unei firme-fantomă dintr-o localitate de ţigani din judeţul Galaţi, în timp ce nicio societate din Eforie, cele care plătesc taxele şi impozitele din care îşi ia el salariul, n-a avut acces la măcar o singură lucrare de construcţii.

Locuitorii din Eforie mai aşteaptă explicaţii şi pentru drumurile neasfaltate, trotuarele rămase nereparate din secolul trecut, de ce se mai încălzesc încă cu lemne şi n-au curent electric în sec. XXI şi de ce primăria nu le aparţine lor ci unor interlopi şi borfaşi ordinari.

Oamenii trebuie să conştientizeze în faţa urnei de vot că individul ăsta slab, vicios, veşnic dator, mincinos şi corupt, ajuns primar doar că lumea nu-l mai vroia pe Ovidiu Brăiloiu şi nu că ar avea el vreun merit, trebuie să dea tot ce a furat înapoi şi să plece urgent cu tot cu şleahta de golani care-l controlează şi sug oraşul de bani.

Please follow and like us:

Leave a Comment