SONDAJ EFORIE. Gigi Chiru preia primăria, Robert Şerban cade pe locul 3

Ultimele sondaje de opinie realizate de institute specializate, inclusiv pentru oraşul Eforie, au relevat o firească schimbare de intentie de vot a locuitorilor staţiunii de pe malul mării.

Toate hoţiile, licitaţiile trucate, contractele de lucrări publice date preferenţial, aroganţa şi dispreţul de care a dat dovadă în relaţia cu cetăţenii precum şi inexplicabila bunăstare, a sa şi a rudelor sale, au convins oamenii ca Robert Şerban nu mai poate fi o soluţie pentru oraş.

Iar mai grav este faptul că, începând cu 1 ianuarie 2019, taxele şi impozitele pe care le plătesc au fost dublate abuziv de Robert Şerban, pentru ca banii să ajungă în buzunarele unor interlopi şi grupări infracţionale.

Astfel, cu câteva ore înaintea alegerilor locale, candidatul ALDE, fostul senator Gigi Christian Chiru conduce cu 28,9%, urmat de reprezentantul PSD, Virginia Uzun, cu 26,1% şi de Robert Şerban, cu doar 23%.

Acest vot va însemna eliberarea oraşului de grupul de interese care, prin manipularea unui primar rupt de realităţile urbei, gestionează resursele bugetului local.

Publicaţia noastră nu agreează zvonurile că Robert Şerban ar fi drogat în mod intenţionat de anumite persoane pentru a semna contracte ilegale şi consideră că faptul că îşi lasă propriul părinte să zacă în mizerie este strict o problemă de familie, dar solicită o justificare publică pentru pierderea a peste 2,1 milioane euro prin tergiversarea în mod voit a unor procese de recuperare a sumelor imputate de Curtea de Conturi Constanţa.

Avem convingerea că noul primar, Gigi Christian Chiru, se va implica în recuperarea acestor bani chiar de la cei care au făcut posibilă pierderea lor şi va face din Eforie oraşul frumos şi modern pe care ni-l dorim cu toţii

Please follow and like us:

Leave a Comment