APP Constanța dezinformează ! AUR nu colaborează cu partidul lui Dragnea

Alianța pentru Patrie, filiala Constanța a transmis ieri un comunicat de presă în care anunța cu mândrie fuzionarea prin absorție cu organizația județeană AUR Constanța. Presedinții a nu mai puțin de unsprezece filiale locale ale AUR s-ar fi alăturat partidului girat de Liviu Dragnea și ar fi primit funcții de conducere în cadrul  APP Constanța.

La scurt timp, știrea deja s-a dovedit un fake news, președintele AUR, George Simion, anunțând că o cooperare între cele două formațiuni este exclusă.

Dealtfel, dna Anișoara Floroaie, cea care a semnat protocolul de colaborare din partea AUR, nu a fost niciodată președintele organizației județene, cum a fost prezentată, îndeplinind doar rolul de coordonator, dl Tiberiu Simion nu mai este președintele organizației municipale Constanța încă din primăvara acestui an iar președintii celorlalte organizații menționate în comunicatul de presă au demisionat din partid la începutul acestei luni.

Mai mult de atât, filialele locale care ar fi urmat-o pe dna Floroaie  sunt neesențiale în cadrul partidului și comunităților din care fac parte, unele fiind formate din membrii aceleiași familii iar altele activând de peste hotare sau deloc.

APP Constanța este condusă la nivel de județ de către Alexandru Raj Tunaru, care a petrecut între anii 2006-2011 o vacanță relaxantă în penitenciarele din Statele Unite, iar la nivel municipal de Gheorghe Slabu, de profesie lăutar.

Please follow and like us:

COMMENTS

Leave a Comment