Șoc în Franța ! Brigitte Macron, prima doamnă a țării, suspectată ca e transsexuală

Brigitte Macron a fost ţinta unor bârfe care susţineau că prima doamnă a Franţei s-a născut bărbat şi că numele ei adevărat este Jean-Michel Trogneux.

Această teorie a fost publicată în ziarul  Faits et Documents, în luna septembrie a anului 2021, ca urmare a unei investigaţii care a durat trei ani. Un material video urcat atunci pe Youtube detalia concluziile. Mișcarea ciudată împotriva lui Brigitte Macron a dus și la crearea unui hashtag foarte popular pe social media, şi anume #JeanMichelTrogneux.

Natacha Rey, jurnalista care susţinea că a condus investigaţia, a acordat un interviu cu durata de aproape patru ore lui Amandine Roy, discuţia fiind publicată pe data de 10 decembrie 2021 pe YouTube, iar clipul respectiv fiind vizionat de 470.000 de utilizatori înainte de a fi şters.

În februarie 2022, Prima Doamnă a Franței a intentat un proces celor două femei care au spus despre ea că ar fi fost transsexuală.

Tribunalul a declarat drept nulă şi neavenită reclamaţia depusă de Brigitte Macron pentru încălcarea dreptului la viaţă privată şi a dreptului la imagine, considerând că faptele denunţate de aceasta ar fi trebuit să fie calificate drept defăimare publică.

Reclamanţii au cerut instanţei să le condamne pe cele două femei la plata unor despăgubiri pentru că au difuzat pe canalul YouTube la 10 decembrie 2021, „o teză absolut neverosimilă”, potrivit căreia Brigitte Macron, născută Trogneux s-ar fi numit de fapt Jean-Michel Trogneux,  și ar fi preluat această identitate după ce şi-a schimbat sexul.

Această informaţie, care iniţial a circulat discret, a cunoscut ulterior o mai mare amploare şi a condus, de asemenea, la acuzaţii mai grave de pedofilie la adresa primei-doamne, ținând cont de faptul că în momentul la care l-a cunoscut pe Emmanuel Macron, acesta avea doar 13 ani.

Niciun reprezentant al familiei Macron nu a comentat până la această oră decizia judecătorească. Curtea le-a favorizat pe cele două femei care au lansat ipoteza, se arată în presa locală. Mai mult, unele proceduri nici n-au fost urmate, spre surprinderea multora.

Conform informațiilor, Jean-Michel Trogneux a preluat numele de Brigitte în anul 1977, de la sora sa moartă la vârsta de doar 7 ani. În acel an, Jean-Michel  a început o viață dublă cu ajutorul unui grup de transsexuali condus de pastorul belgian Joseph Doucé. În septembrie 1977, Jean Michel, în cadrul unui interviu, se prezenta cu numele de Veronique. Vocea, ticurile verbale și gesturile sale sunt aceleași  cu ale lui Brigitte Macron în ianuarie 2022.

Please follow and like us:

COMMENTS