La ăștia suntem noi slugi ! Balonul doborât de americani aparținea unei tabere de copii

 

Unul dintre OZN-urile doborâte de forțele aeriene americane cu o rachetă de 400.000 de dolari ar fi putut fi pur și simplu un balon de 12 dolari aparținând unui club de copii din Illinois, se arată într-un raport. Brigada din Northern Illinois a declarat joi pentru Aviațion week că se teme că unul dintre baloane, care a dispărut recent, a fost confundat cu obiectul misterios.

 

Balonul Pico, în formă cilindrică, avea ultima poziție în largul coastei de vest din Alaska. În baza traseului proiectat al balonului, ar fi fost deasupra părţii centrale a teritoriului Yukon cam în aceeași perioadă în care un Lockheed Martin F-22 militar a doborât un obiect neidentificat.

 

NIBBB (brigada de baloane North Illinois) a declarat dispozitivul K9YO „dispărut în acțiune”. Balonul K9YO a înconjurat globul pământesc de șase ori pe parcursul a 123 de zile înainte ca dispozitivul său de urmărire să dispară.

 

Astfel de baloane plutesc de obicei până când sunt doborâte de vreme rea sau sunt deteriorate. Balonul lui NIBBB a fost echipat cu un mic transmițător GPS și o antenă, permițând grupului să-l urmărească.

Forțele aeriene au folosit rachete Sidewinder,în valoare de 400 000 de dolari bucata, în atacurile împotriva balonului spion chinez doborât la începutul acestei luni și a OZN-urilor misterioase.

 

Baloanele Pico costă de obicei între 12 și 180 de dolari fiecare, în funcție de tip, și sunt de obicei folosite la petrecerile aniversare.

Președintele Biden a luat poziție în cazul acestui incident, promițându-le americanilor că astfel de acțiuni agresive nu vor rămâne fără răspuns.

 

Please follow and like us:

COMMENTS

Leave a Comment