Cine este profesoara venită beată la ore. A fost directoare de liceu

Pe data de 10 noiembrie, Camelia Ciurescu, profesoară de la  Colegiul „Mihai Eminescu”, a venit în stare de ebrietate la liceu. Martorii de la una dintre cele mai bune cotate instituții de învățământ susțin că femeia, fostă directoare, mirosea puternic a alcool. Cadrul didactic de Limba și Literatura Română nu este la prima abatere.

Profesoara și-a pierdut efectiv echilibrul în fața școlii și nu a putut să urce scările de la intrarea profesorilor. Inițial, cei prezenți au crezut că se simte rău, dar mirosul a dat-o de gol. Ca urmare, a fost condusă spre biroul directorului care i-a și sunat soțul, să vină să o ia acasă.

Potrivit declarațiilor făcute de către șeful ISU, Sorin Mihai, Camelia Eugenia Ciurescu, pe numele său complet, este un profesor extraordinar, dar are probleme cu consumul de alcool. În urmă cu câteva luni, a venit într-o stare similară la ore și a primit un concediu, pentru a se recupera:

„Din discuția purtată cu cei din conducerea unității reiese că a mai existat un incident anul trecut, tot cu doamna profesoară, în urmă căruia a fost în concediu fără plata în perioada 19 septembrie 2022- 31 august 2023. Cu privire la incidentul de astăzi, de luni se va declanșa o cercetare disciplinară la nivelul colegiului.

Cunosc situația. Doamna profesor, care este de mulți ani în învățământ, cotată ca fiind un profesor foarte bun, a venit într-o stare specială. A fost condusă în biroul doamnei director, iar soțul acesteia a venit și a luat-o. Nu e prima oară când vine într-o stare specială. Și la începutul anului trecut, a venit într-o stare specială, apoi a intrat imediat în concediu… a revenit în august 2023. Vom face verificări, să ne asigurăm că unitatea de învățământ cu care doamna profesor are contract, să ia măsurile legale care se impun”, a spus Sorin Mihai.

Camelia Ciurescu a fost și director al colegiului „Mihai Eminescu”, din anul 2006 până în anul 2017. Vreme de 11 ani, instituția a fost în mâinile sale. De asemenea, în anul 2018, profesoara de Limba și Literatura Română a primit diplomă de merit de la Inspectoratul Școlar Județean Constanța.

 

 

 

 

Please follow and like us:

COMMENTS