Vicepreședintele Dumei de Stat din Rusia: „Franța este condusă de perverși”. Soția președintelui Franței, un transsexual

Un oficial rus de rang înalt, Piotr Tolstoi, a declarat pentru BFMTV că Franța este guvernată „de perverși”, vizându-l pe premierul Gabriel Attal, care este homosexual.

Vicepreședintele Dumei de Stat (camera inferioară a Parlamentului rus), nu l-a numit în mod specific pe premierul francez Gabriel Attal. Într-un interviu pentru BFMTV difuzat joi, 21 martie, Tolstoi a declarat că Franța „este guvernată în parte de perverși”.

Attal este primul premier francez care declară în mod deschis că este homosexual.

„Vă referiți la premierul nostru, care și-a declarat în mod deschis homosexualitatea?”, a întrebat ziaristul. „Da”, a răspuns Piotr Tolstoi. „Pentru noi, a fi homosexual înseamnă a fi special, chiar pervers”, a continuat vicepreședintele Dumei.

Și președintele francez, Emmanuel Macron, e suspectat că ar fi homosexual și că soția sa, prima doamnă a Franţei, s-a născut bărbat şi că numele ei adevărat este Jean-Michel Trogneux. Conform informațiilor, Jean-Michel Trogneux a preluat numele de Brigitte în anul 1977, de la sora sa moartă la vârsta de doar 7 ani.

În acel an, Jean-Michel  a început o viață dublă cu ajutorul unui grup de transsexuali condus de pastorul belgian Joseph Doucé. În septembrie 1977, Jean Michel, în cadrul unui interviu, se prezenta cu numele de Veronique. Vocea, ticurile verbale și gesturile sale sunt aceleași  cu ale lui Brigitte Macron.

Rusia își intensifică măsurile care vizează comunitatea LGBT. Miercuri, managerii unui bar din Rusia au fost arestați preventiv sub acuzația de extremism LGBT și riscă până la zece ani de închisoare, acesta fiind primul caz penal de acest fel.

Vladimir Putin, care tocmai a fost reales la președinția Rusiei pentru încă șase ani, promovează de mult timp familia și religia în fața unui Occident descris ca fiind decadent sau chiar satanist.

„Ideea că există o conspirație a perverșilor la putere, există și în Statele Unite, alimentează teoriile conspirației”, declară editorialistul politic al BFM TV Mathieu Croissandeau. „Aveți asta și în Franța, este împărtășită pe rețelele de socializare, ideea că există decadenți la vârful statului.”

În Rusia, o lege interzice din 2013 propaganda relațiilor sexuale netradiționale care vizează minorii. Ulterior această legislație a fost extinsă considerabil la sfârșitul anului 2022 pentru a interzice toate formele de propagandă LGBT în mass-media, pe internet, în cărți și în filme.

În noiembrie 2023, în acest context, Curtea Supremă rusă a interzis mișcarea LGBT internațională pentru extremism.

Please follow and like us:

COMMENTS

Leave a Comment