După “puiul vopsit”, candidatul PSD pentru funcția de primar al Constanței, Horia Constantinescu, lovește iar: ”Am scris o pagină de istorie”

 Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că rămâne ”comisar şef adjunct al Comisariatului Judeţean Constanţa (suspendat)”. ”Cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorităţii”, afirmă Constantinescu despre activitatea sa la ANPC.

”Închin o ceaşcă de cafea pentru fiecare dintre voi, cei care mi-aţi arătat susţinerea ce m-a mobilizat de-a lungul celor doi ani ca preşedinte al autorităţii. Probabil unii dintre voi deja ştiţi că am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de primar al oraşului Constanţa. Prin forţa lucrurilor, trebuie să renunţ la funcţia de preşedinte pentru a mă putea dedica campaniei şi noului proiect. Cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorităţii”, a scris Horia Constantinescu pe Facebook.

În opinia sa, lasă ”o instituţie funcţională, cu paşi importanţi făcuţi către digitalizare, cu sedii renovate, cu o abordare nouă şi cu performanţe notabile”.

”Rămân totuşi în această mare familie, în calitate de comisar şef adjunct al Comisariatului Judeţean Constanţa (suspendat). Trăiesc senzaţia unui divorţ prin acord, dar gândul recăsătoririi cu Primăria Constanţa mă motivează enorm. Pregătesc partajul; las autorităţii câteva sute de ore suplimentare, proiecte şi o vizibilitate pozitivă. Îmi păstrez amintiri minunate şi o reputaţie impecabilă în această poziţie”, conchide Constantinescu.

Conducerea PSD Constanţa a anunţat miercuri seară candidatura lui Horia Constantinescu pentru Primăria Constanţa. În aceeaşi zi, Horia Constantinescu a mai scris o pagină de istorie în cartea autorității, făcându-se de râs cu declarațiile sale  referitoare la ”carnea de pui vopsită”.

Please follow and like us:

COMMENTS

Leave a Comment