Primarul din Eforie, Robert Şerban, bun de plată

Deşi funcţionarii din primăria Eforie au fost permanent acuzaţi de incompetenţă şi corupţie, unii ajungând chiar prin puşcării, primarul Robert Şerban a ales să-şi continue activitatea tot alături de aceleaşi personaje. Iar această decizie a cântărit greu atât în buna funcţionare a oraşului cât şi în plan personal şi profesional al edilului localităţii de pe malul mării.

Aşa se face că din salariul uriaş, de aproximativ 14 000 de lei, pe care Robert Şerban, îl primeşte lunar, nu va mai rămâne mare lucru, după lovitura primită din partea Tribunalului Constanţa pe data de 25 februarie. În fapt, în urma deciziei din dosarul nr.218/118/2019, primarul din Eforie este obligat să plătească în nume propriu o amendă în cuantum de 20% din salariul minim brut pe economie pentru fiecare zi de întârziere, începând cu data de 21.07.2018, pentru neemiterea acordului de intabulare asupra dreptului de folosinţă al reclamantului Turan Babagean asupra terenului in suprafata de 1000 mp, situat in localitatea Eforie Nord, detinut de catre acesta în concesiune.

Pe lângă aceşti bani, Robert Şerban mai trebuie să-i dea şi lui Babagean alţi 100 de lei pe zi de întârziere, începând tot cu aceeaşi dată, până la emiterea acordului cu privire la intabularea dreptului de proprietate asupra construcţiei edificate parţial pe terenul concesionat respectiv până la emiterea acordului de intabulare asupra dreptului de folosinţă al reclamantului asupra terenului, la care se adaugă cheltuielile de judecată.

Soluţia poate fi atacată cu recurs, dar, la ce specialişti colcăie prin primăria din Eforie, e puţin probabil ca aceasta să se schimbe.

Please follow and like us:

Leave a Comment