Un nou „dumnezeu al achiziţiilor”: finul lui Claudiu Palaz

Pe data de 1 februarie 2019, primăria Băneasa atribuia execuţia lucrărilor pentru construcţia unei grădiniţe cu 2 clase, proiect finanţat în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locala, firmei Hestia Construcţii Montaj din Constanţa. La doar o lună distanţă, primăria din Adamclisi se grăbea să-i ofere aceleaşi firme modernizarea căminului cultural din localitatea Zorile, finanţat în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR). 623 702 lei şi 951 846 lei, vor intra astfel în visteria firmei constănţene la sfârşitului lucrărilor.

Hestia Construcţii Montaj aparţine lui Paul Ţiţei, finul actualului vicepreşedinte al CJ Constanţa, Claudiu Palaz. Ţiţei a fost unul din acţionarii societăţii Dobrogea Media Vision, care controla defunctul post de televiziune CTV, societate deţinută în realitate de Claudiu Palaz şi fosta deputată Magda Stavrositu. Deasemenea acesta este acţionar şi la firma Agave Turism SRL, alături de tatăl lui Claudiu Palaz, firmă ce administrează o pensiune în Eforie Nord.

Paul Ţiţei a fost acuzat în 2013 ca a obţinut prin acte false un imobil extrem de valoros al RAEDPP Constanţa, aflat in zona peninsulară a oraşului, după de a spart geamurile şi a hărţuit o familie de bătrâni care locuia cu contract de închiriere în respectivul imobil.

Numele lui Claudiu Palaz se îmbină armonios de-a lungul timpului cu cel al RAEDPP Constanţa, aspect asupra căruia vom reveni, interesant fiind faptul că unul dintre membrii numiţi în consiliul de administraţie al regiei este Cristian Solom, reparator de telefoane mobile, vărul vicepreşedintelui CJ şi consilier al acestuia pe când era prefect.

Please follow and like us:

Leave a Comment