S-a aflat! Nicolae Moga a demisionat pentru că a beneficiat de serviciile reţelelor de prostituţie din Olt

 

Apar primele indicii care explică brusca demisie a senatorului Nicolae Moga din funcţia de ministru de interne. Acesta a participat cu şase ani în urmă la un eveniment care ar avea legătură directă cu proxeneţii din Olt. Tocmai caracterul său frivol şi petrecăreţ este cel care i-a aplicat această ultimă lovitură.

Presa locală din Craiova, Slatina şi Caracal consemna în noiembrie 2013, că „43 de senatori PSD şi UNPR au chefuit şi au primit femei la cameră la hotelul City din Slatina, dar şi la cabana de vânătoare a lui Ceauşescu de la Reşca, din satul Dobrosloveni.” Amfitrion a fost baronul local Paul Stănescu iar decontarea a fost făcută de directorul ANIF, Adi Florinel Barbu, se specifica în articole. Dobrosloveni este satul Alexandrei Măceşanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă. La petrecere a fost prezent şi senatorul de Constanţa, Nicolae Moga, cel care urma să ajungă în 2019 ministru de Interne şi care a demisionat odată cu scandalul crimelor din Caracal.

 

Fetele care au fost aduse la petrecerea de la hotelul City – care îi aparţine lui Darius Vâlcov, prin interpusi, au fost plasate de clanurile lui Bercea Mondialu, iar cele de la cabana Reșca au fost furnizate de proxeneţii din Caracal, din aceeaşi filieră care aproviziona şi militarii americani de la Deveselu. Se aduc în discuţie clanurile lui Oacă şi Codiță, pe de o parte, în vreme ce alte surse menţionează o grupare interlopă care are legături cu trimiterea fetelor în Italia pe rețele de prostituţie care îşi au centrul în Caracal. În legatură cu fetele de companie, se mai arată că acestea erau coordonate de o apropiată a lui Darius Vâlcov, Bianca Cristina Tonița, poreclită „Cadâna”.

Întâmplarea are loc la un an după scandalul cu militarii americani de la Deveselu, „care plăteau între 100-300 de lei pentru eleve de liceu minore cu care să-şi satisfacă plăcerile sexuale, în petreceri cu alcool şi cu droguri. Fetele erau violate de proxeneţi, înregistrate şi şantajate că arată filmările părinţilor sau că le pun pe reţelele de socializare. Apoi le furnizau altor bărbaţi, dar în principal elevele erau duse la Deveselu. După ce erau violate de soldaţii americani erau scoase din ţară şi duse în Italia. Aceste date sunt consemnate din anchetele procurorilor de la acea vreme. Tot în acea perioadă, Dincă, autorul crimelor din Caracal, se afla în atenţia anchetatorilor.

 

Iată ce mentionează presa din Olt în 2013, la sfârşitul anului, cu referire la cum au fost cazaţi liderii PSD:

„43 de senatori PSD şi UNPR şi-au făcut de cap timp de două nopţi la hotelul City din Slatina dar şi o noapte de orgie la fosta cabană de vânătoare a lui Ceauşescu de la Reşca din Dobrosloveni. Organizatorul acestei întâlniri a fost baronul PSD Paul Stănescu, împreuna cu camarila sa. Printre participanţi găsim înalte feţe pesediste ca fostul senator de Gorj, Toni Greblă, ajuns între timp un onorabil judecător la Curtea Constituţională, Ioan Chelaru, chestor la Biroul Permanent al Senatului, Florin Constantinescu, vicepreşedinte al BP al Senatului, sau Viorel Arcaş, vicelider de grup. Deşi a fost îmbiat cu o partidă de vânătoare pe cinste, tata-socru Ilie Sârbu, intuind probabil potenţialul toxic al deplasării în capitala judeţului Olt, a refuzat în ultima clipă invitaţia. La fel a făcut şi Ecaterina Andronescu. La Slatina au fost prezente şi trei senatoare în frunte cu Gabriela Firea. Aceasta din urma a fost cazată la hotelul City iar celelalte două senatoare, la un loc cu secretarele lui Alexandru Mazăre şi altele, au fost expediate la hotelul unui fost miliţian ajuns acum om de afaceri.

 

Şoferimea a fost cazată la fostul hotel al PCR aflat acum în proprietatea directorului ALRO, Gheorghe Dobra. Toată destrăbălarea de la Olt a fost asigurată de controversatul om de afaceri Adi Florinel Barbu, client al contractelor grase de la Primăria Slatina şi fin al primarului condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare, Minel Florin Prina. Graţie acestor legături dar şi prieteniei cu fostul coleg de şcoală, Marius Oprescu, vicepreşedinte al CJ Olt (cercetat şi el pentru omor din culpă şi reţinut pentru o noapte în arestul IPJ) Barbu a ajuns director general la ANIF iar recent a fost surprins în timp ce îşi răsfăţa amanta prin Bucureşti. Că Barbu a stat la butoanele satisfacerii tuturor poftelor şandramalelor pesediste reiese şi dim mesajul telefonic pe care l-au primit participanţii: „Bună ziua! Cazarea dvs. se va face la hotelul… . Pe întreaga dvs şedere, dl. Adi Barbu vă stă la dispoziţie. Pentru mai multe informaţii nu ezitaţi să îl contactaţi la numărul de telefon 0733.025.9… . Vă recomand ca în momentul intrării în municipiul Slatina să îl sunaţi pentru a vă îndruma către hotel.

 

Dar iată lista cu participanţii şi numărul camerei în care a stat fiecare la hotelul City: Adrian Anghel (cam. 305), Viorel Arcaş (217), Trifon Belacurencu (309), Neculai Bereanu (103), Liviu Bumbu (206), Daniel Butunoi (207), Leonard Cadăr (310), Ioan Chelaru (215), Viorel Chiriac (204), Florian Coca (216), Sandu Cordoş (302), Florin Constantinescu a primit un apartament dar şi o noapte la Reşca, Marius Coste (205), Liviu Donţu (311), Florinel Dumitrescu (201+ Reşca), Aurel Duruţ (104), Petru Filip (201), Toni Greblă (303 + Reşca), Dan Ioniţă (208), Sorin Lazăr (304), Nicolae Marin (209), Alexandru Mazăre (213), Şerban Mihăilescu (107), Augustin Mitu (Reșca), Nicolae Moga (apartament 112), Nicolae Mohanu (202), Şerban Nicolae (102), Cosmin Nicula (214), Ştefan Oprea (102+Reşca), Marian Pavel (101), Liviu Pop (303), Florian Popa (307), Ion Rotaru (306), Daniel Savu (308), Georgică Severin (301), Timotei Stuparu (203), Matei Suciu (105), Constantin Tămagă (Reşca), Şerban Valeca (Reşca), şi Florea Voinea (Reșca).”
De buna desfăşurare a evenimentului s-a ocupat Darius Vâlcov, atunci proaspăt înscris în PSD, după ce până în 2012 a fost primar al Slatinei din partea PD-L.

În aceste condiţii, este limpede că Nicolae Moga şi-a dat demisia forţat fiind de acest eveniment şi scoate la lumină cloaca în care am ajuns să trăim, alături de clanuri interlope, interese meschine ale aşa zişilor parteneri strategici, o clasă politică putredă şi un sistem de justiţie mai atent la propriile privilegii decât la aplicarea legii.

Please follow and like us:

COMMENTS

  • Gheorghe

    Da. Noi, ceilalti cetateni romani, noi populimea, unde am fost in acest timp? Ne uitam la tv, citeam tabloide? Si acum ma uit pe tarabe, iar teancurile cele mai groase sunt de tabloide. Oamenii le cumpara, citesc titlurile, se uita pe poze si le arunca. Traim pe repede inainte si nu mai avem timp de propria educatie, daramite de cea a copiilor.

Leave a Comment