Organizatia Mondială a Sănătăţii: cazurile de COVID-19 vor fi declarate ca fiind decese şi fără testare

Într-un uimitor dispreţ faţă de medici şi cercetători, OMS a publicat la începutul lunii aprilie noul său ghid prin care determină autorităţile ca decesele celor care aveau COVID -19 să fie declarate ca fiind din cauza acestui virus.

Epidemia de Covid-19 a fost declarată de OMS ca o problemă internaţională şi o urgenţă pentru sănătatea publică.

Astfel nivelul de urgenţă ICD-10 (clasificarea bolii), cod U07.1, virus identificat, a fost atribuit diagnosticului de COVID 19 testat pozitiv.

Nivelul ICD-10, cod U07.02, virus neidentificat, a fost atribuit diagnosticului de COVID 19 în care testele de laborator sunt neconcludente sau invalide.

Ambele coduri, U07.1 si U07.2, pot fi folosite ca fiind cauză a decesului.

În urgenţa ICD-11, codul pentru diagnosticul confirmat de COVID 19 va fi RA01 iar pentru diagnosticul de suspect sau probabil, va fi RA01.1.

Astfel se sugerează ca în nivelul de urgenta ICD-10 cod U07.02, virus neidentificat, va fi trecut ca fiind cauză a decesului chiar şi acolo unde confirmarea de laborator este neconcludentă sau nevalidă.

Asta înseamnă că cea mai puternică organizaţie de sănătate din lume şi presupus cea mai credibilă, obligă instituţiile medicale să declare ca fiind decese cauzate de COVID-19 chiar şi cazurile doar suspecte şi fără un diagnostic real sau valid.

Please follow and like us:

COMMENTS

Leave a Comment