Interlopul Sarafu, trimis în judecată: „Ia salută-le pe domnițele astea cu furtun”

Stila Sarafu, fostul iubit al Vicăi Blochina, a fost trimis în judecată după ce a terorizat o patroane de hotel din Constanța. Interlopul și-a urmărit victima și i-a aruncat cu ouă și tort pe mașină după o urmărire prin oraș.

La sfârșitul lunii octombrie, Maria Done, patroana unui hotel din Mamaia, ieșise împreună cu prietena sa ca să ia masa în oraș. Când să plece, cele două femei au avut surpriza de a fi așteptate la mașină de Stila Sarafu.

Acesta avea un tort pe care l-a și aruncat înspre ele. Maria Done a depus atunci plângere la Poliție pentru furt și distrugere, pe numele lui Stila Sarafu. Dar această plângere nu l-a speriat pe interlop.

Stila Sarafu a început să posteze pe Facebook şi pe Instagram mesaje hărțuitoare la adresa celor două tinere, pe care ulterior le-a şters. „Bârfitoarelor, vă face tata ziua la toate, că vă iubeşte mult tăticu pe voi“.

Tot Sarafu a publicat imagini cu o femeie ce poartă pe figură o mască de fier, practică din Evul Mediu. „Mânca-ţi-aş talentul tău de suzetă cu corpul lung şi cu picioarele scurte. Ultima machidoancă eşti. Şi cu Alexandra. Ia salută-le pe domniţele astea cu furtun“, i s-a adresat el apoi unui prieten din maşină“.

Acesta s-a conformat şi i-a cerut Alexandrei să-şi amintească cum l-a rugat să îi facă rost de nişte pastile pe care să le dea bărbaţilor care nu mai voiau să facă dragoste cu ea: „Se ruga Alexandra de mine că nu mai voia să facă nimeni dragoste cu ea să-i găsesc nişte pastile să le bage la băieţi în pahare să-i prostească să cedeze“, a povestit tânărul George Culcida.

De la ameninţări s-a trecut la fapte, astfel că, patru zile mai târziu, Stila Sarafu a atacat din nou autoturismul în care se afla de data aceasta doar Maria Done, numai că, în loc de tort, a aruncat cu ouă. Momentul a fost surprins în direct pe Facebook.

Femeia a făcut live pe Facebook şi a arătat tuturor cum este terorizată:

„Eu sunt acum, de jumătate de oră, urmărită în tot oraşul de Stila Sarafu. Am venit să iau ceva de mâncare pentru copilul meu. Uitaţi unde e Stila Sarafu. Stă la distanţă de mine. Mă urmăreşte în tot oraşul să-mi aducă la cunoştinţă ceva. Nu ştiu ce. Nu ştiu de ce mă urmăreşte. Mă hărţuieşte. Probabil vrea să mă şantajeze cu ceva. Nu ştiu cu ce. Eu nu pot să ies acum din maşină că acest om m-a blocat practic în trafic. Nu vreau să vorbesc cu acest personaj. Acest personaj nu ştiu ce vrea de la mine şi mi-a aruncat acum cu un ou pe parbriz. Deci uitaţi ce face Stila Sarafu. Să vină Poliţia. Eu postez live acum. Uitaţi ce a făcut maşinii mele. Nu merge aşa ceva“, a transmis Maria Done în direct.

Please follow and like us:

Leave a Comment