Politică la nivel înalt ! PMP urma să intre în alianță cu liberalii pentru amanta lui Tomac

 

“Printre proiectele pe care partidul Mișcarea Populară le va susţine este legea sănătăţii, legea anti-clan propusă de reprezentanţii formaţiunii politice, implementarea proiectului privind reducerea numărului de parlamentari la 300 sau revenirea la alegeri în două tururi de scrutin pentru primari”, declară pompos Cristian Diaconescu, președintele PMP,  la un post de televiziune, în legătură cu posibila fuziune cu PNL.

În realitate, discuțiile despre o eventuală fuziune au fost lansate de fostul lider al PMP, Eugen Tomac încă de anul trecut, și nu vizau nicio lege, propunere sau implementare visată de Diaconescu.

Motivul a fost că astfel Tomac ar fi vrut să obțină niște funcții în administrația centrală și locală pentru o serie de apropiați ai săi, printre care la loc de cinste s-ar afla Ioana Constantin, fost secretar de stat in Ministerul Muncii și secretar general adjunct la PMP.

Conform unor declarații ale foștilor membri PMP Magda Bistriceanu și Radu Cristescu, Ioana Constantin are un trecut zbuciumat, fiind supranumită de cel din urmă ”campioană la sol pe saltele“, a ajuns pe funcții cu un CV falsificat și este amanta lui Eugen Tomac.

Cunoscând acest aspect, Diaconescu ar fi decis cu o săptămână în urmă să-l excludă pe Tomac din partid.

 

Please follow and like us:

COMMENTS

Leave a Comment