Dan Diaconescu, reținut pentru relații sexuale cu minore

Polițiștii din Biroul Investigații Criminale Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au făcut joi o percheziție la locuința din București a lui Dan Diaconescu.

Acesta ar fi acuzat că ar fi vrut să cumpere virginitatea unei minore și că ar fi plătit două gemene pentru relații sexuale. Procurorii îl suspectează de act sexual cu minori în formă continuată și prostituție în formă continuată. Acesta ar fi făcut sex în 2020 și 2021, contracost, cu o minoră de 15 ani, deși știa vârsta acesteia, și ulterior cu sora ei geamănă.

Faptele s-ar fi petrecut în Constanța și București. Tot în perioada respectivă, Diaconescu, fostul șef OTV, ar fi încercat să plătească o altă minoră pentru a o dezvirgina. Una dintre gemene l-ar fi mințit că are o prietenă minoră, l-a filmat și, ulterior, l-a șantajat pentru bani.

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv pentru șantaj, la 5 ani jumătate de închisoare cu executare, în 2015. Diaconescu a fost eliberat după aproape 3 ani, în 2017.

 

Please follow and like us:

COMMENTS