Liviu Dragnea vrea sa-si trimita fosta iubita in Parlamentul European. TSD, organizatia de tineret a PSD, a anuntat deja ca o sustine

Publicatia Liber in Teleorman anunta ca Liviu Dragnea intentioneaza sa-si puna pe lista de candidati a PSD pentru Parlamentul European si fosta iubita. Aceasta ar fi nimeni alta decat Catalina Stefanescu, fost deputat PSD.

Publicatia scrie ca printre membrii PSD circula un mesaj prin care li se solicita sa o sustina pe Catalina Radulescu, „care vine cu recomandare de sus, foarte de sus”.
„Probabil unii dintre noi isi amintesc de vremurile in care Dragnea putea pune si o gaina pe lista de candidati in alegeri si gaina obtinea 90% din voturi. Se intampla in Teleorman, pe vremea USL. Atunci a aterizat de niciunde pe lista candidatilor la alegerile parlamentare o anume Catalina Stefanescu, pe care niciun teleormanean nu o cunostea si totusi a obtinut in alegeri, pe zona Turnu Magurele, peste 90 de procente, devenind cea mai tanara membra a Parlamentului Romaniei. Momentul a coincis cu ascensiunea politica a lui Dragnea la nivel central, iar presa vremii i-a surprins de mai multe ori pe cei doi in ipostaze cel putin interesante. Cu putin timp in urma, Victor Ponta sustinea ca Dragnea ‘il batea la cap pe George Maior sa-i angajeze iubita de atunci la SRI’, explicand ca stie limba rusa si ca a studiat la Moscova. Acest detaliu interesant ne-a amintit de Catalina Stefanescu, absolventa a Institutului Puskin din Moscova si de faptul ca aceasta tanara vorbea fluent limba rusa.

Dupa ce am facut conexiunile si am elucidat misterului aparitiei fulgeratoare a Catalinei Stefanescu pe lista parlamentarilor PSD, am reusit si noi sa confirmam zvonurile care circulau prin Teleorman la vremea aceea, considerand totusi ca povestea e una incheiata.

Ei bine, se pare ca ne-am inselat. Pe circuitul intern al PSD circula de o vreme urmatorul mesaj: ‘Toti prietenii sa stranga semnaturi pentru prietena noastra care a venit in frumoasa, unita, minunata noastra familie. Sa o aplaudam pe Catalina Stefanescu, care vine cu recomandare de sus, foarte de sus’”, scrie Liber in Teleorman.
TSD, organizatia de tineret a PSD, a anuntat deja ca ii sustine pe Catalina Stefanescu si pe Emilian Pavel pentru a ocupa locuri eligibile pe lista de candidati a partidului.

Catalina Stefanescu a fost secretara liderului PSD Liviu Dragnea, si a candidat in 2012 din partea USL pentru un fotoliu in Camera Deputatilor, in colegiul din Turnu Magurele, devenind apoi deputat la 23 de ani.

La preluarea puterii de catre PSD, Catalina Stefanescu a fost angajata consilier la Secretariatul General al Guvernului, alaturandu-i-se, astfel, mamei sale. Aceasta a fost fost pusa de fostul premier Grindeanu in functia de sef al ANOFM.

Please follow and like us:

COMMENTS