Încep lucrările la cel mai mare parc de distracții de pe litoralul românesc. Va fi în primele cinci din Europa

Familia Movileanu, care controlează mai multe complexuri hoteliere din stațiunea Venus, va începe în toamna acestui an construcția celui mai mare parc de distracții de pe litoralul din România, parc ce va fi amplasat în stațiunea Neptun.

Investiția în viitorul parc de la Neptun se ridică la aproximativ 60 de milioane de euro.

„Lucrările la viitorul parc de distracții din stațiunea Neptun vor începe în toamna acestui an și vor fi create în total 300 de locuri de muncă datorită acestui proiect, ce va fi unul de referință pentru litoralul românesc. În cadrul parcului va fi inclus și un aqua parc, va fi și un parc tematic, cu numeroase activități”, a declarat omul de afaceri Nicolae Movileanu, unul dintre cei mai importanți și discreți investitori de pe litoralul din România.

Proiectul privind viitorul parc de distracții din stațiunea Neptun a fost suspendat aproximativ doi ani din cauza instabilității politicii monetare a Băncii Naționale a României în ceea ce privește dobânda creditelor.

Viitorul parc de distracții din Neptun va fi unul dintre primele cinci din Europa. Parcul va avea în total o suprafață de 37 de hectare și va include, printre altele, aqua park (12 hectare), spații comerciale, “vulcani”, zone de agrement și un hotel cu 200 de camere.

Familia Movileanu din Mioveni-Argeș a devenit cunoscută în industria turismului din România după ce a dezvoltat în stațiunea Venus un complex de patru stele, după o investiție estimată la aproape 12 milioane de euro.

Soții Nicolae și Mariana Movileanu controlează mai multe complexuri hoteliere pe litoralul Mării Negre, fiind vorba în total de aproape 2.000 de locuri de cazare.

Cea mai mare importantă investiție a familiei Movileanu este compania Delta Invest din Mioveni, unul dintre cei mai importanți furnizori ai Dacia. Înființată în 1994, acum 30 de ani, Delta Invest este în prezent una dintre cele mai importante companii din țara noastră în cercetarea- dezvoltarea de produse injectate din mase plastice, proiectarea și fabricarea de matrițe, și fabricarea de produse și componente injectate din mase plastice.

Please follow and like us:

COMMENTS

Leave a Comment