EXCLUSIV Scandal la Săcele: primarul-căpșunar Ion Oprea și ginerele său, consilierul județean Costel Ilie, injurii și amenințări la adresa contracandidatului AUR

Viceprimarul din Săcele, Brânduș Gheorghe, care este și candidatul AUR pentru funcția de edil al comunei constănțene, a depus o plângere penală împotriva primarului Ion Oprea și al ginerelui acestuia, Ilie Costel, consilier județean PNL, pentru infracțiuni contra libertății persoanei și tulburarea liniștii publice.

Cei doi l-au agresat pe viceprimar în dimineața zilei de joi, 28.04.2024, în timp ce acesta era la birou, adresându-i amenințări și injurii, Ilie Costel încercând chiar să-l și lovească, pentru a-l determina să-și retragă candidatura.

Primăria Săcele a devenit o afacere de familie pentru Ion Oprea și Costel Ilie. În 20 de ani de mandat,  cei doi au acumulat sute de hectare de teren arabil, case, blocuri, terenuri intravilane, în timp ce comuna se află într-o stare de ev mediu, cu străzi de pământ, fără canalizare și apă curentă, în ciuda potențialului său economic enorm.

Din cauza incompetenței sau a corupției conducerii locale, Săcele este singura localitate din județul Constanța care n-a accesat nici măcar un euro din fonduri europene.

În ultimele sondaje realizate local, candidatul AUR, Brânduș Gheorghe, are un scor mai mare decât al celor doi la un loc, fiind favorit clar în cursa electorală.

Reamintim că Ion Oprea care, până  să devină primar, a fost culegător de căpșuni în Spania, a trecut de PNL la PSD, și este candidatul acestui partid pentru funcția de primar, iar Costel Ilie va candida din partea liberalilor.

Please follow and like us:

COMMENTS

Leave a Comment