Se sparge ADU la Constanța ? Alianța Dreapta Unită are doi candidați pentru Primăria Tuzla

Alianța Dreapta Unită, formată din USR, Forța Dreaptei și PMP, a început să-și desemneze candidații pentru primăriile din județ. Dacă pentru primăria Constanței și pentru Consililul Județean, partidele care formează Alianța s-au pus de acord, nu la fel stau lucrurile și în celălalte localități.

Deși la începutul săptămânii trecute, Claudiu Palaz, liderul organizației județene PMP, îl prezenta pe Dorin Sărăcilă ca și candidat la postul de edil al comunei Tuzla, în weekend, Bogdan Bola, șeful Forței Dreptei, îl anunța pe Ion Moisei, actualul viceprimar al comunei, ca alesul Alianței pentru lupta electorală.

Dorin Sărăcilă, fiul fostului viceprimar al comunei, Marian Sărăcilă, este perceput ca un interlop în Tuzla, după ce a fost condamnat la închisoare pentru infracțiuni de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice.

Tânărul Sărăcilă este finul lui Horia Constantinescu.

Soțiile celor doi sunt asociate în societatea Green Agro Turism SRL, și fac afaceri de succes împreună, de la agricultură până la activități de turism și dezvoltare imobiliară în Tuzla.

Horia Constantinescu deținea în 2021, 16 857 mp de teren intravilan, un saivan și diferite alte construcții în Tuzla. Ulterior, după ce s-a despărțit de formă, acestea au rămas pe numele soției.

Claudiu Palaz este privit în interiorul Alianței ca fiind “băiatul de casă” al lui Felix Stroe iar acțiunile lui nu sunt luate în serios.

Please follow and like us:

COMMENTS

Leave a Comment