Protest AUR la palatul renovat cu 7 milioane de euro pentru Johannis. George Simion:”Dați banii la școli”

Alianţa pentru Unirea Românilor a organizat, marţi seara, un protest împotriva risipirii banului public, în faţa fostului sediu al PNL şi ALDE din bulevardul Aviatorilor nr. 86, viitoarea locuinţă care i se pregăteşte lui Klaus Iohannis, conform unei anchete Recorder.

Câteva sute de membri şi susţinători ai AUR, în frunte cu preşedintele George Simion au afișat mai multe imagini cu chipul președintelui Klaus Iohannis cu mesaje precum: „După mandat, un palat” sau „L-am pus pe Ciolacu să-mi facă palatu’”

„Guvernarea PSD – PNL investește 7 milioane de euro pentru bunăstarea lui Klaus Iohannis, în vreme ce în România sunt spitale în care lipsesc dotările și condițiile pentru a oferi îngrijire medicală de calitate, în vreme ce avem școli care cad peste copiii noștri”, a motivat AUR decizia de a organiza protestul.

Jandarmii i-au transmis liderului AUR că protestatarii vor fi amendaţi pentru că nu au autorizaţie pentru această manifestaţie. În replică, Simion a întrebat unde este autorizaţia de construcţie pentru lucrările care se efectuează în imobil, de ce nu se afişează panoul de construcţie.

Protestul AUR s-a încheiat fără incidente.

Please follow and like us:

COMMENTS

Leave a Comment